Nacht van de mode - Modekwartier Klarendal, Arnhem. Foto: Nacht van de mode.De Nacht van de Mode is een toonaangevend evenement in het Modekwartier met jaarlijks duizenden bezoekers. Meer dan 50 ontwerpers en ondernemers slaan voor het achtste achtereenvolgende jaar de handen ineen in de unieke Arnhemse wijk Klarendal.
Op zaterdag 11 juni 2016 bruist het van de creativiteit in het Arnhemse Modekwartier: ontwerpers en ondernemers openen tot middernacht de deuren van hun winkels en ateliers voor iedereen die van mode en design houdt.

► Lees meer

De Fashion Ride is een spectaculaire modeshow op wielen. Een bonte stoet van rond de veertig fietsen vervoeren modellen, kappers, visagisten en ontwerpers volgt de Giro-route vanaf het Kerkplein via de Arnhemse binnenstad naar het Modekwartier. Onderweg wordt op het Eiland in de 7 Straatjes halt gehouden om op de catwalk fraai Arnhems ontwerp te tonen.

Elisabeth de Meulmeester heeft voor de GIRO FASHION RIDE, die is gehouden op 7 Mei in Arnhem, bij de kleding van ontwerper Irvinx, een bijpassende mooie turbanklep gemaakt.

Giro Fashion Ride, turbanGiro Fashion Ride, turbanGiro Fashion Ride, turbanGiro Fashion Ride, turban
Giro Fashion Ride, turbanGiro Fashion Ride, turbanGiro Fashion Ride, turban

Elisabeth heeft voor INTRODANS in Absoluut Amerika voor GoGo ballerina de opdracht gekregen een hoge grote herenhoed te maken. Het is een interessante, veelzijdige showcase van oude en nieuwe choreografieën over de Amerikaanse cultuur. Met choreografieën van Lucinda Childs, Jennifer Muller, Karole Armitage en Robert Battle. Van atletische spierballen tot pop-art en strak ballet.

Beste Hoedenliefhebber,

Volgende week woensdag 23 december staat 'Luxcurious' in het teken van cocktailtijd - jurkjes - hoedjes - sales - muziek.
Wij nodigen je van harte uit van 16:00- 21:00 uur in de  Gruyterpassage 12 (naast de Rituals) - Musis Kwartier - Arnhem.

Cocktailtijd bij Luxcurious

Irving Vorster, T 06 23465398
Wij wensen u alvast fijne feestdagen / Team Luxcurious

Beste hoedenliefhebber,
Ik nodig je van harte uit op de verkoopexpositie bij Juwelier HELLDORFER Horloger.  Met o.a. kleurrijke schilderkunst, gouden juweelkunst en sculpturen. Styliste Jeanette Peters presenteert mijn hoedencollectie en geeft styladvies.
Met hartelijke groet, Elisabeth.
Zie verder de uitnodiging hieronder.

Expositie bij Helldorfer juwelier

2015 stockdagenBeste hoedenliefhebber,

In het weekend van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni vinden de jaarlijkse Arnhemse Stockdagen weer plaats. Ook dit jaar doe ik er weer aan mee.
Op de locatie Luxcurious, in de Gruyterpassage, naast de winkel van Rituals, bied ik hoeden en materiaal uit mijn voorraad tegen aantrekkelijke prijzen te koop aan. De passage maakt onderdeel uit van het Musis Kwartier, in het centrum van Arnhem. De entree van de passage bevindt zich bij het Land van de Markt.

Luxcurious is een tijdelijke concept store, opgezet door modeontwerper Irving Vorster in samenwerking met JP fashionstyling en biedt een podium voor designproducten en handvervaardigde mode-items.

De openingstijden tijdens de Stockdagen zijn:

Donderdag 25 juni 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 26 juni 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 27 juni 10.00 – 17.00 uur
Zondag 28 juni 12.00 – 17.00 uur

Beste hoedenliefhebber, hierbij nodig ik je van harte uit voor deze hat tea. De 1e persoon is gratis. De 2e persoon die mee komt betaald € 10 entree. Wel graag reserveren. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>) Er is beperkt plaats.

Hoedenpresentatie bij Luxcurious

Momenteel is het verkooppunt van de hoeden van Hoedenatelier Elisabeth de Meulmeester:

Luxcurious, temporary store, Gruyterpassage 12, 6811BT, Arnhem. (naast Rituals Store)

Openingstijden: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.30-18.00 uur.
Donderdag tot 21.00 uur, zaterdag 10.00-17.00 uur en de 1e zondag van de maand van 12.00-17.00 uur.

labelt

De schouderaccessoires die de medewerksters van Sauna Beauty Velp dragen zijn met de hand gemaakt. Ik vind het een uitdaging om samen met de klant tot een ontwerp te komen dat past bij de persoonlijkheid of de huisstijl van de klant. Voor Sauna Beauty Velp is dat: uitbundig, stijlvol en chic.

Schoudersassesoires Sauna & Beauty, Velp
Schoudersassesoires Sauna & Beauty, Velp

Elisabeth de Meulmeester